Patka na bregu

Autor: LanaM   (palac x 9939) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
pačja prsa 0.500 kg pačja jetra 0.100 kg mlinci 0.300 kg svinjska mast 0.050 kg sol brandy 0.003 maslac 0.040 kg pire od buče 0.200 kg buča, maslac, vrhnje za kuhanje, sol, muškatni oraščić Priprema: Pačja prsa, kuhana u vakuumu (sous vide) na 55 ®C jedan sat. Pačja prsa položiti u hladnu tavu i peći na strani s kožom 6 minuta okrenuti i peći još 5 minuta. Pačja jetrica popržiti na maslacu i dodati brandy , posoliti i papriti. Mlince zgotoviti s temeljcem od patke i masnoćom od pečenja.    Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet

Sastojci za 4 osobe:

  • pačja prsa 0.500 kg
  • pačja jetra 0.100 kg
  • mlinci 0.300 kg
  • svinjska mast 0.050 kg
  • sol
  • brandy 0.003
  • maslac 0.040 kg
  • pire od buče 0.200 kg
  • buča, maslac, vrhnje za kuhanje, sol, muškatni oraščić

Priprema:

Pačja prsa, kuhana u vakuumu (sous vide) na 55 ®C jedan sat. Pačja prsa položiti u hladnu tavu i peći na strani s kožom 6 minuta okrenuti i peći još 5 minuta. Pačja jetrica popržiti na maslacu i dodati brandy , posoliti i papriti. Mlince zgotoviti s temeljcem od patke i masnoćom od pečenja. 

 

No votes yet
Link izvora / potpis autora: Mislav Božić, Hotel Villa Magdalena

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Medena priča Zagorja - PROČITAJTE Pogleć puricu - PROČITAJTE Toplički zvirek - PROČITAJTE Rolada "Kostajnica" - PROČITAJTE Žličnjaci od jetrica - PROČITAJTE