La Caccavella košarice

Autor: LanaM   (palac x 9693) |moji recepti

0
La Caccavella košarice - 4 kom 300 g svježeg sira 1 mladi luk 100 g špinata 300 g šalše sol, papar vlasac Priprema: Zagrijati vodu, posoliti i kuhati tjesteninu nekih 15-tak minuta, dok ne bude al dente. Blanširati kratko špinat u slanoj vodi. Dok se tjestenina i špinat hlade, u posudi sjediniti svježi sir, nasjeckani mladi luk te prohlađeni špinat. Začiniti s prstohvatom soli, malo papra i vlasca. Smjesom punite košarice. Košarice stavite u zdjelu za pečenje i sve prelijte dobro sa šalšom (preko košarica i okolo). Stavite u pećnicu na 180 stupnjeva 15 minuta i poslužiti toplo ili hladno. Složiti na tanjur tjesteninu i ukrasiti s listićima bosiljka. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet
Recepti - 3 - slika

Sastojci:

  • La Caccavella košarice - 4 kom
  • 300 g svježeg sira
  • 1 mladi luk
  • 100 g špinata
  • 300 g šalše
  • sol, papar
  • vlasac

Priprema:

Zagrijati vodu, posoliti i kuhati tjesteninu nekih 15-tak minuta, dok ne bude al dente. Blanširati kratko špinat u slanoj vodi. Dok se tjestenina i špinat hlade, u posudi sjediniti svježi sir, nasjeckani mladi luk te prohlađeni špinat. Začiniti s prstohvatom soli, malo papra i vlasca. Smjesom punite košarice. Košarice stavite u zdjelu za pečenje i sve prelijte dobro sa šalšom (preko košarica i okolo). Stavite u pećnicu na 180 stupnjeva 15 minuta i poslužiti toplo ili hladno.
Složiti na tanjur tjesteninu i ukrasiti s listićima bosiljka.

No votes yet

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Krem špinat - PROČITAJTE Brzi "sote" - PROČITAJTE Muffini od čokolade - PROČITAJTE Pisanica Zakmardy - PROČITAJTE Savitak od špinata - PROČITAJTE