Pečeni krumir

1.Operite krumpire i lagano ostružite koru krumpira i probušite ih vilicom nekoliko puta.
2.Stavite ih u mikrovalnu na 7-8 minuta na visokoj temperaturi.
3.Razrežite svaki krumpir na pola po dužini.
4.Polovice krumpira razrežite da napravite kockice, ali ne do kore.
5.Otopite jedan maslac. Dodajte veliku žlicu češnjaka u prahu i 3 žlice parmezana i jednu žlicu soka od limuna.
6.Krumpir premažite s maslacem i začinite po želji (sol, papar i mješavina mediteranskih začina)
7.Peći u pećnici 10 minuta na 180 C.
8.Nakon što izvadite iz pećnice pospite ribanim parmezanom

Recept sa stranice http://www.joyzz.com/article-1318.html
 



1
Slika korisnika Ivanka Vujnović's

super

2
Slika korisnika Danijela Sejnjanovic's

super za veceru

1