Garnirani dimljeni goveđi jezik

recepti_bez_slike
Za 1 osobu: 18 dag kuhanog dimljenog jezika Prilozi: mljeveni špinat sa mlijekom pire od đumbira slani krumpir umak od rajčica mahune sa maslacem i peršunom Priprema: Kuhani jezik narežemo na tanke kriške. Obložimo ga povrćem i umacima. 
Kao prilog možemo dodati još prženi krumpir, pire od graška ili svježi pirjani kupus. Uz kuhani jezik najbolje pristaju hrenov ili vinski umak ili pak umak od luka. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 2 (+1)

Sastojci:

Za 1 osobu:

  • 18 dag kuhanog dimljenog jezika

Prilozi:

  • mljeveni špinat sa mlijekom
  • pire od đumbira
  • slani krumpir
  • umak od rajčica
  • mahune sa maslacem i peršunom
Priprema:

Kuhani jezik narežemo na tanke kriške. Obložimo ga povrćem i umacima. 
Kao prilog možemo dodati još prženi krumpir, pire od graška ili svježi pirjani kupus. Uz kuhani jezik najbolje pristaju hrenov ili vinski umak ili pak umak od luka.

Prosjek: 2 (+1)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)