Riba – Academia Barilla

Moje ime je

Riba – Academia Barilla

Riba – Academia Barilla

Slika korisnika Riba – Academia Barilla's
Prijateljstva: 
Želim upoznati nove prijatelje
Volim piti: 
Vino
Rođendan: 
Wed, 27/04/2016 - 15:24
U kuhinji sam: 
profi kuhar/ica

Interesi

Priprema ribljih jela ne mora biti bauk.
Uživajte u 40 privlačnih talijanskih glavnih jela od ribe, koje je za vas odabrala Academia Barilla. U ovoj ćete knjižici naći recepte za najpoznatije talijanske recepte ali i mnoge ukusne i maštovite inačice ribljih jela od kojih će vam rasti zazubice.
Ta su jela vrlo lagana, ali istinski posebnoga okusa. Primjerice, božanstveni brancin u acqua pazza ili ukusne dagnje na buzaru. Zatim, krepke sipice s graškom i nježna hobotnica s krumpirom; zamamni ražnjići s morskim plodovima u umaku salmoriglio, ili mirisni arbun s vrganjima.
Neka od jela pomno su odabrana iz golema nasljeđa regionalnih kuhinja – usoljeni bakalar prava je delikatesa za gurmane kao i gusta juha jadranskih ribara ili iverak s osebujnim umakom od rajčica.
Uronite u delikatese Mediterana, koji je talijanska kuhinja uvijek slavila s velikim nadahnućem.

Internet stranica: 

ACADEMIA BARILLA riba

Za slanje privatnih poruka morate biti logirani.

Riba – Academia Barilla piše:

Naslov Odgovora Osvježenoikona preslagivanja
Odrezak tune s limunom i kaparima 04/02/2016 - 13:14
Usoljeni bakalar s palentom 04/02/2016 - 13:10
Pirjana sipa 04/02/2016 - 13:07
Arbun s krumpirom i sirom 04/02/2016 - 13:02
Kroketi od oslića 04/02/2016 - 12:51

Riba – Academia Barilla komentira

Nema komentara.

Vaš komentar ili prijedlog

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.